Νέα

Σεμιναριακός κύκλος εκφραστικής γραφής «Μια ιστορία… επιστημονικής φαντασίας…» με την καταξιωμένη συγγραφέα Αλκυόνη Παπαδάκη και την μοναδική θεατρολόγο και σύμβουλο ψυχικής υγείας Βίκυ Τσιανίκα.

Ένας από τους πλέον ικανούς τρόπους...

Περισσότερα...

Πιστοί στο ραντεβού μας…

Για όγδοη χρονιά η ομάδα μας (asxolisou.gr) διοργανώνει ένα πάρτυ συλλογής αγαθών που θα δοθούν σε δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα (ΚΙΒΩΤΟΣ του κόσμου, κέντρο ειδικών ατόμων ΧΑΡΑ).

...
Περισσότερα...

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου η Τασούλα Επτακοίλη εγκαινίασε, στον κατάμεστο χώρο του IANOS CAFE, τις «Συναντήσεις με μουσικούς» της σεζόν 2017-2018 με προσκεκλημένο τον αγαπημένο καλλιτέχνη Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η συζήτηση καθήλωσε το κοινό χάρη στην...

Περισσότερα...

Παρατείνεται έως την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα Δημοσιογραφικά Βραβεία του ΠΣΑΤ.

Να σας υνπενθυμίσουμε ότι οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να υποβάλλουν...

Περισσότερα...

Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στις 18:00 το "Μικρό Παρίσι των Αθηνών" ξεκινά τις καλλιτεχνικές δράσεις του για το 2017. Δέκα μέρες γεμάτες θέατρο,μουσική, δράσεις δρόμου, εικαστικές εκθέσεις και διαλέξεις, παιχνίδια...

Περισσότερα...

Σε μια μοναδική συνεργασία με τον κοσμαγάπητο ποιητή παραμυθιών Ευγένιο Τριβιζά, η ΔΕΘ-Helexpo, δημιούργησε ένα θεματικό πάρκο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εμπνευσμένο από τα δημοφιλέστερα παραμύθια και τους γνωστότερους ήρωες του διεθνώς...

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...