×

Σφάλμα

Error creating image for /images/thok.jpg

Ακρόαση για τις "Δράσεις Α τριμήνου" στο ΘΟΚ

Θέατρο
Για τη δημιουργία της ομάδας των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Δράσεις Α τριμήνου στο Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Στέφανου Δρουσιώτη, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση άντρες ερμηνευτές (θέατρο, χορός, παραστατικές τέχνες), ηλικίας μέχρι 45 ετών, με έντονη σωματικότητα.
 
Οι συμμετέχοντες που θα προσέλθουν στην ακρόαση θα πρέπει να προετοιμάσουν ένα κομμάτι δικής τους επιλογής, διάρκειας 1 λεπτού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα με δύο πρόσφατες φωτογραφίες (1 φωτογραφία ολόσωμη, 1 φωτογραφία πορτραίτο) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017, ώρα 14:00, με την ένδειξη στο θέμα του email «Ακρόαση Δράσεις Α Τριμήνου». Η επιλογή των ηθοποιών που θα λάβουν μέρος στην ακρόαση θα γίνει από τον Στέφανο Δρουσιώτη με βάση τα βιογραφικά τους σημειώματα.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κτίριο ΘΟΚ την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017.

Η ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με το αν θα προσέλθουν ή όχι στις ακροάσεις θα γίνει αποκλειστικά μέσω email τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017.  

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Θεατρολόγο/Δραματολόγο του Οργανισμού Κυριακή Αργυρού, στο τηλέφωνο 22864306.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ