Ακρόαση σκηνοθέτη

All4troll
Ακρόαση σκηνοθέτη

Ακρόαση σκηνοθέτη πραγματοποιεί γνωστή θεατρική ομάδα της Αθήνας, η οποία για ευνόητους λόγους δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ούτε ποιο θα είναι το έργο (για να μην τους το κλέψει άλλη ομάδα), αλλά και ούτε πού θα το κάνει (για να υπάρχει και ένα σχετικό μυστήριο). Οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής είναι πάρα πολύ απλοί:

Οι υποψήφιοι σκηνοθέτες πρέπει να γνωρίζουν άπταιστα τουλάχιστον 4-5 ξένες γλώσσες, να χορεύουν από πολύ καλά έως τέλεια, να παίζουν 4-5 (και λίγα είναι) μουσικά όργανα, να ξέρουν παρτιτούρα (όχι κουβερτούρα, με την οποία την μπερδεύουν κάποιοι, όπως ο υπογράφων), να είναι αθλητικοί, να αντιδρούν γρήγορα στους αυτοσχεδιασμούς που θα τους ζητούν οι ηθοποιοί τους και να έχουν το δικό τους πιστό κοινό. Φυσικά να διαθέτουν άκρες στην τηλεόραση, instagram με πάνω από 100k followers και να έχουν φιλους 2-3 γνωστούς κριτικούς για να γράφουν καλά λόγια για τις δουλειές τους.

Προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους σκηνοθέτες πληρώσουν καλύτερα την ομάδα για να πάρουν αυτήν την τόσο προνομιούχα θέση.

chairs2.jpg

Αντίθετα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι σκηνοθέτες απαιτήσουν χρήματα. Το όνομα τους θα μπει και στη black list του χώρου, διότι είναι αχαριστία να τους δίνεται μια τέτοια ευκαιρία και εκείνοι να μην την εκτιμούν. Μη ξεχνάμε, όπως επισημαίνει και η ομάδα, "η παρουσία τους και μόνο σ' αυτήν την τόσο σημαντική δουλειά θα είναι πολύ σημαντική για το βιογραφικό τους..."

Έτσι στην επόμενη δουλειά τους θα μπορέσουν τουλάχιστον να μην πληρώσουν. Και κάποια στιγμή όταν φτάσουν κοντά στα 60 ίσως καταφέρουν να σκηνοθετούν και να παίρνουν και κανά χαρτζιλίκι...(επιτέλους η δικαίωση έρχεται έστω και καθυστερημένα)

Απαραίτητη αποστολή βιογραφικών (όσο πιο πολλές οι σελίδες τόσο πιο εύκολο στέλνουμε το βιογραφικό σας στο recycle bin) και φωτογραφιών (προτιμώνται σε θάλασσες, πισίνες, night club, χωρίς πολλά ρούχα κλπ) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υ.Γ: Αν σας απαντήσουν, πάντως, το πιθανότερο είναι, ότι τους αρέσατε, αλλά δεν είστε αυτό που ζητάνε και κάποια στιγμή στο μέλλον θα χαρούν να συνεργαστείτε...(μην αναζητήσετε προσωπικά το όνομα σας, δε θέλουν να σας εκθέσουν στα μέιλ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ