22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Film Office Στερεάς Ελλάδας

Το Film Office της Στερεάς Ελλάδας είναι μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας με βασικό στόχο την προσέλκυση ξένων και Ελληνικών οπτικοαουστικών παραγωγών. Ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2016 και δραστηριοποιείται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Το Film Office της Στερεάς Ελλάδας είναι ένα one stop shop για τις ανάγκες οποιαδήποτε οπτικοακουστικής παραγωγής. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με μια εντυπωσιακή ποικιλία φυσικού και αστικού περιβάλλοντος, μπορεί να αποτελέσει ιδανικό χώρο φιλοξενίας κινηματογραφικών παραγωγών.

Η κοντινή απόσταση από την Αθήνα και το διεθνές αεροδρόμιο, το πολύ καλό και συνεχώς βελτιούμενο οδικό δίκτυο, το απαράμιλλο φυσικό της περιβάλλον αλλά και ειδικού ενδιαφέροντος τοποθεσίες όπως η μεγαλύτερη βιομηχανική περιοχή της χώρας κλπ απέχουν μεταξύ τους ελάχιστες ώρες.

Το Film Office διαμεσολαβεί μεταξύ των διαφόρων κρατικών δομών που είναι απαραίτητες είτε για την εξασφάλιση σχετικών αδειών κινηματογράφησης είτε για την αρωγή τους κατά την εκτέλεση της παραγωγής

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για την προσέλκυση κινηματογραφικών παραγωγών έχει ειδικό πρόγραμμα ενίσχυσης με το όνομα  Hospitality Fund (https://filmincentralgreece.com/el/hospitality-fund/), κάτω από ειδικές προϋποθέσεις    ( https://filmincentralgreece.com/el/criteria/ )

Πληροφορίες: https://filmincentralgreece.com/el/

Πηγή: https://filmincentralgreece.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα