"Έφυγε" ο Παύλος Γιαννακόπουλος

Νέα
"Έφυγε" ο Παύλος Γιαννακόπουλος
Ο Παναθηναϊκός μα και όλος ο αθλητικός και μπασκετικός κόσμος θρηνούν την απώλεια ενός μεγάλου παράγοντα μα κι ενός σπουδαίου ανθρώπου.
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων
 

Η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά. Εκείνη η μεγάλη και ζεστή καρδιά που χτυπούσε για όλο τον κόσμο, για τη αγαπημένη οικογένειά του μα και για τον λατρεμένο του Παναθηναϊκό, που του αφιέρωσε τα πάντα.Χρόνο, αγάπη, χαμόγελα, δάκρυα, πάθος. Δεν λογάριασε ποτέ κανένα κόστος για να φέρει την ομάδα του ψηλά. Από εκεί ψηλά θα τον βλέπει πια και ο ίδιος. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μετακόμισε πια στην γειτονιά των αγγέλων.

Ο μεγάλος παράγοντας μα και ο  μεγάλος και σπουδαίος άνθρωπος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 89 ετών. Η είδηση βύθισε στην θλίψη, την οικογένειά του, τον Παναθηναϊκό, τον κόσμο της ομάδας, όλους όσοι είχαν την τιμή να τον γνωρίσουν μα και όλο τον κόσμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΒΙΑΝΕΞ:

Με βαθιά θλίψη και ανείπωτο πόνο η οικογένεια της ΒΙΑΝΕΞ αποχαιρετά υποκλινόμενη τον Ιδρυτή και Πρόεδρο της. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, όμως, ό, τι μεγαλειώδες δημιούργησε και όλους όσους ευεργέτησε είναι εδώ για να τον θυμίζουν για πάντα.

Με πείσμα σπαρτιάτικο και οξύνοια χαρακτηριστική συστήνει αυτήν που έμελε να γίνει η μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία της Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Στα 70 χρόνια ενεργής επαγγελματικής παρουσίας του Πατριάρχη της ελληνικής βιομηχανίας, μόνο επιτυχίες, επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας σημειώνονται. Όλες οι εταιρείες Κολοσσοί του φαρμάκου επιθυμούν να συνάψουν συνεργασία μαζί του, το όνομά του ταυτίζεται με το ήθος, την ακεραιότητα και την αποτελεσματικότητα, ενώ ο ίδιος ακούραστος δε σταματά να αναζητεί νέους δρόμους έρευνας και ανάπτυξης. Έχοντας πάντα τον Άνθρωπο ως βασική του αξιακή προτεραιότητα, δημιουργεί σχέσεις ζωής με τους εργαζομένους του και όποιον συναναστρέφεται.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής, η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε αποφασίζει η σημαία της να κυματίζει μεσίστια σε όλες τις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εως και την ημέρα της Κηδείας, ενώ η 10η Ιουνίου κηρύσσεται ως επίσημη μέρα Πένθους και Αργίας εφεξής.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναζητεί τις λέξεις, για να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον άνθρωπο που άλλαξε το ρου της ιστορίας της, το ελληνικό μπάσκετ, τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να έφυγε σήμερα, αλλά οι ιδέες του θα ζουν και θα δημιουργούν νέες γενιές Παναθηναϊκών για πάντα.

Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο άνθρωπος που θα ζει για πάντα στις καρδιές μας.

Πηγή: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ