Ποιοι είμαστε

ALL4FUN
Ποιοι είμαστε
Η ιδέα γεννήθηκε κάπου μεταξύ σοβαρού και αστείου. Κάπως έτσι, όμως, δε συμβαίνουν τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή; Και το all4fun.gr θέλουμε να αποτελεί μια όμορφη νότα στη δική μας και τη δική σας καθημερινότητα.


Κυριάκος Κουρουτσαβούρης

Κάποια στιγμή και ενώ συζητούσα με τον καλό μου φίλο εδώ και δύο δεκαετίες από τα όμορφα γυμνασιακά μας χρόνια Χάρη Κεχαγιά, σκεφτήκαμε τη δημιουργία ενός δικού μας σάιτ. Ενός σάιτ, στο οποίο θα κάνουμε πρώτα απ' όλα το κέφι μας και θα είναι ευχάριστο στους αναγνώστες του. Ένα σάιτ, στο οποίο θα παρέχουμε πληροφορίες, θα καταθέτουμε την αντικειμενική μας γνώμη χωρίς περιορισμούς και θα δίνουμε την ευκαιρία στον κόσμο να πράττει το ίδιο.

Στόχος μας είναι η περιήγηση στο all4fun.gr ν' αποτελεί μια όμορφη στιγμή για όλους σας, αλλά και για μας, που δημιουργήσαμε αυτό το σάιτ με μεράκι και όρεξη για δουλειά.

Για να βγει αυτό το σάιτ, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη βοήθεια της και στην παλιά μας συμμαθήτρια Λασκαρίνα Καπετοπούλου. Καλή περιήγηση, λοιπόν, και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για γνώμες, υποδείξεις και τυχόν ελλείψεις ή, διορθώσεις που απαιτούνται για ένα όσο το δυνατόν αρτιότερο αποτέλεσμα?

Χάρης Κεχαγιάς

Και του έχω πει να μη δίνει τα πάντα στη δημοσιότητα (ονόματα, ηλικίες) αυτού του παιδιού, αλλά η δουλειά του δεν τον αφήνει. Άσε και κάτι κρυφό, κάτι να αιωρείται, ένα μυστήριο να μας καλύπτει ρε Κυριάκο... Πως θα συντηρήσουμε το μύθο μας;

Αφού λοιπόν μάθατε τα βασικά για μένα, μπορείτε από εδώ και στο εξής να με φωνάζετε χαϊδευτικά και administrator. Ναι, εγώ θα είμαι αυτός που θα βρίσκεται πίσω από τη σκηνή, μακριά από τα φώτα, υπεύθυνος για την ομαλή (και την ανώμαλη) λειτουργία του all4fun.gr. Που και που θα κλέβω λίγο χώρο (αν και τώρα που το σκέφτομαι μπορώ να παρω και όλο το χώρο αν θέλω) κυρίως για να σας προτείνω εστιατόρια, ταβέρνες, μεζεδοπωλεία, ακόμα και μπαρ, στα οποία φάγαμε καλά και περάσαμε ακόμα καλύτερα.

Κάποιες άλλες φορές θα σας ενημερώνω και για τα άλλα σπορ (μην πάει ο νους σας στο κακό) με έμφαση στο υγρό στοιχείο λόγω και της πολύχρονης (να μας ζήσει!) παρουσίας μου στις πισίνες αυτού του τόπου. Και για να σας προλάβω... Όχι, δεν είμαι το παιδί που τις καθαρίζει!

Τέλος, αν έχω έμπνευση, ίσως μοιράζομαι μαζί σας κάποια από τα τεράστια κέρδη μου στο στοίχημα, τείνοντας μια χείρα βοηθείας σε όσους θέλουν επιτέλους να βγουν από τον κουβά. Αν πάλι δεν έχω έμπνευση, τότε μάλλον θα υποστείτε χειμαρρώδη άρθρα - σχολιασμούς της επικαιρότητας...

Εύχομαι κι εγώ λοιπόν καλή περιήγηση και να γίνουμε μια μεγάλη παρέα, μια ωραία ατμόσφαιρα!

Χειμώνας Αντώνιος

 

...under construction!