Ακρόαση ηθοποιών για την παιδική παράσταση "Σαν Παιδιού Φαντασία"

ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ
Ακρόαση ηθοποιών για την παιδική παράσταση "Σαν Παιδιού Φαντασία"

Ακρόαση πραγματοποιεί  η παραγωγή Εργοστάσιο Ονείρου και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης για την παιδική παράσταση ‘Σαν Παιδιού Φαντασία’ σε κείμενο-σκηνοθεσία του Δημήτρη Πιέτρη για την ερχόμενη καλοκαιρινή περιοδεία 2018 και για την θεατρική σεζόν 2018-2019 στο θέατρο ΡΙΑΛΤΟ  ‘Αλέκος Αλεξανδράκης’ .

Αναζητούμε ηθοποιούς άνδρες έως 35 ετών , απόφοιτους δραματικών σχολών με  πολύ καλή κίνηση και φωνητικές δυνατότητες στο τραγούδι. Η γνώση μουσικού οργάνου είναι επιπλέον προσόν αλλά όχι απαραίτητη.

Στείλτε τα βιογραφικά σας ως και την Παρασκευή 11 Μαΐου στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. απ’ όπου θα γίνει η επιλογή των ατόμων και θα ειδοποιηθούν  για να πάρουν μέρος στην ακρόαση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαΐου.

Στην ακρόαση παρακαλείστε να έχετε μαζί σας το βιογραφικό σας σημείωμα, με συνημμένη πρόσφατη φωτογραφία, έναν μονόλογο, ένα τραγούδι και άνετα ρούχα πρόβας.

Οι πρόβες θα αρχίσουν άμεσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ