Ακρόαση ηθοποιών για ταινία μικρού μήκους στη Θεσσαλονίκη

ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ
Ακρόαση ηθοποιών για ταινία μικρού μήκους στη Θεσσαλονίκη

Η Reviewer Productions , ανακοινώνει μία ποικιλία από κενές θέσεις για μία παραγωγή μικρού μήκους. Θα ακολουθήσει casting με όλους/ες τους/τις ενδιαφερόμενους/ες.
 
Οι θέσεις είναι οι εξής:

Μία (1) γυναίκα ερμηνευτικής ηλικίας 30-45 ετών
Ένας (1) άντρας ερμηνευτικής ηλικίας 30-45 ετών
 
Κάθε ηθοποιός θα υπογράφει συμφωνητικό εκμετάλλευσης των δικαιωμάτων του/της (release form). Πέρα από το προφανές υποκριτικό ταλέντο που ισχύει για όλους τους ρόλους, δεν υπάρχουν επιπλέον προϋποθέσεις.

Η ταινία πραγματεύεται την ιστορία ενός κοριτσιού, το οποίο με τη βοήθεια μίας φανταστικής φίλης βρίσκει την δύναμη να αντιδράσει στη βίαιη συμπεριφορά του πατέρα της. Η θεματική είναι η ενδοοικογενειακή βία σε όλες τις μορφές της. Το σενάριο δεν περιέχει σκηνές βίας.
 
Οι ημέρες και ώρες του casting γίνονται κατόπιν επικοινωνίας με τους υπεύθυνους στο τηλέφωνο παρακάτω.
 
Διευκρίνηση: Το casting και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη. Η παραγωγή δεν καλύπτει οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο. Η χρηματική αμοιβή δεν εγγυάται εκτός εάν βρεθούν οι χορηγίες που θα καλύψουν το budget της παραγωγής και το επιτρέψουν. Η ταινία γίνεται ως άσκηση για τα εργαστήρια του Τμήματος Κινηματογράφου του Α.Π.Θ.
 
Αποστείλετε τα βιογραφικά σας με επισυναπτόμενες φωτογραφίες και δείγμα της δουλειάς σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6980119382 για να κλείσετε ραντεβού για το casting από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι.

Πηγή: http://thereviewer.eu

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ