Ακρόαση για τον "Ερωτευμένο Σαίξπηρ" σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα

Θέατρο
Ακρόαση για τον "Ερωτευμένο Σαίξπηρ" σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα
Βασισμένο στο σενάριο των Marc Norman & Tom Stoppard, σε θεατρική διασκευή του Lee Hall και μουσική του Paddy Cunneen η παράσταση που έσπασε ταμεία στο Λονδίνο, έρχεται τον Οκτώβριο στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα σε μια συμπαραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού & της People Entertainment Group.
 
Για τον λόγο αυτό, οργανώνεται Ακρόαση / Workshop  από την Τρίτη 24 Απριλίου έως την Κυριακή  29 Απριλίου 2018 στον «Ελληνικό Kόσμο» , Πειραιώς 254.

Καλούνται, επαγγελματίες γυναίκες και άντρες ηθοποιοί, που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος, να αποστείλουν έως και την Κυριακή  22 Απριλίου, ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. βιογραφικό σημείωμα και 2 φωτογραφίες (μια ολόσωμη και μια κοντινή).
 
Όσες/οι  θα επιλεγούν από τον σκηνοθέτη και τη χορογράφο της παράστασης, βάσει του βιογραφικού τους (το οποίο  θα έχει κατατεθεί εντός της προθεσμίας), θα ενημερωθούν σχετικά για την ημερομηνία και ώρα της συμμετοχής τους ή όχι στην ακρόαση αποκλειστικά μέσω email.
 
Στην ακρόαση θα ζητηθούν 2 θεατρικά κομμάτια  της επιλογής τους , ένα τραγούδι και άνετα ρούχα πρόβας για χορευτικό αυτοσχεδιασμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ