18.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ακρόαση από την Σοφία Σπυράτου

Για τις ανάγκες δύο νέων θεατρικών παραγωγών στη Θεσσαλονίκη η σκηνοθέτης – χορογράφος Σοφία Σπυράτου αναζητεί:

1. Γυναίκες και άνδρες ηθοποιούς σκηνικής ηλικίας 20 με 35 ετών, που να χορεύουν και να τραγουδούν πολύ καλά. 
2. Γυναίκες και άνδρες κλασικούς τραγουδιστές, σκηνικής ηλικίας 20 με 35 ετών.
3. Μια γυναίκα μουσικό σκηνικής ηλικίας 20 με 30 ετών, που να παίζει βιολί και να έχει σκηνική ευχέρεια.

Και οι δύο παραγωγές αφορούν παραστάσεις παιδικής σκηνής και αναμένεται να ξεκινήσουν τις πρόβες τους τον Ιούνιο. Η διάρκεια των παραστάσεων θα είναι μέχρι τη λήξη της θεατρικής σεζόν 2018- 2019.

Η ακρόαση θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 από τις 10:30 το πρωί έως τις 15:00 στο θέατρο Κολοσσαίον ( Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 150, Θεσσαλονίκη ).

Για την ομαλή λειτουργία της ακρόασης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κατά την διάρκεια της ακρόασης για τους ηθοποιούς θα ζητηθεί: ένα τραγούδι της επιλογής τους, αυτοσχεδιασμός πάνω σε ένα μικρό απόσπασμα από το κείμενο της παράστασης που θα τους δοθεί καθώς επίσης οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εκτελέσουν και μια χορογραφία που θα τους υποδειχθεί.

Για τους κλασικούς τραγουδιστές θα ζητηθεί: ένα τραγούδι της επιλογής τους και θα πρέπει να εκτελέσουν μια απλή χορογραφία που θα τους υποδειχθεί.

Για την γυναίκα μουσικό που παίζει βιολί θα ζητηθεί: ένα μουσικό κομμάτι στο βιολί της επιλογής της και θα πρέπει να εκτελέσει μια απλή χορογραφία που θα της υποδειχθεί.

Οι συμμετέχοντας στην ακρόαση ηθοποιοί, μουσικοί, τραγουδιστές θα χρειαστεί να φορούν άνετα ρούχα και να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και μία φωτογραφία.

Για πληροφορίες στο email: stelioschatziadamidis@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα