Ακρόαση από την Ομάδα Hippo Theatre Group

Θέατρο
Ακρόαση από την Ομάδα Hippo Theatre Group

H ομάδα Hippo Theatre Group αναζητά άντρες ηθοποιούς (ηλικίες 20 -35) για την νέα της παραγωγή για παιδιά με βάση την ΑΘΗΝΑ που θα ξεκινήσει από τον Νοέμβρη του 2018.

Η παράσταση θα έχει σταθερή βάση κάθε Κυριακή σε γνωστή θεατρική σκηνή της Αθήνας και θα περιοδεύει συνήθως τις καθημερινές και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Στείλτε βιογραφικό μόνο αν πληρείτε τις παρακάτω προϋποθέσεις: πλήρης διαθεσιμότητα για την επόμενη σεζόν, εργατικότητα, ανθεκτικότητα, αγάπη για τα παιδιά και τα ταξίδια, υπευθυνότητα, θετική ενέργεια, καλή σωματική κατάσταση, ευελιξία, καλή φωνή. Θεωρούνται plus η γνώση μουσικού οργάνου, η όποια σωματική επιδεξιότητα (ακροβατικά, χορός κτλ.). Πολύ σημαντικό το δίπλωμα οδήγησης αν υπάρχει γιατί η παράσταση είναι κυρίως περιοδεύουσα.

Αμοιβή με την παράσταση συν ένσημο.

Η ακρόαση θα γίνει στην Αθήνα το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου (9 και 10 Ιούνη) σε δύο φάσεις.

Στείλτε τα βιογραφικά σας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. δηλώνοντας αν διαθέτετε δίπλωμα οδήγησης και αν παίζετε κάποιο μουσικό όργανο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ